Over mij

Mijn naam is Maaike Knoll en in december 2011 ben ik gestart met mijn eigen kleine trimsalon die nu aardig is uitgegroeid naar een goed lopend bedrijf, met trouwe, lieve viervoeters die regelmatig langs komen.

Doordat ik ben opgegroeid op een draverij met paarden, honden, katten, geiten enz. is de omgang met dieren mij met de paplepel in gegoten. Ik ben ook elke dag heel blij dat ik weer met dieren mag werken en van mijn passie mijn werk heb kunnen maken.

De trimsalon is ontstaan door mijn hondje Kees, die ik kocht toen ik alleen ging wonen. Kees was een kruising tussen een Jack-Russell terriër en een Yorkshire terriër. Doordat hij af en toe een knipbeurt nodig had, ben ik aanraking gekomen met dit geweldige beroep. Helaas is Kees in 2014 overleden na een heel mooi, lang leventje. Later kwam Tony, een border collie, erbij. Dit was een echte buitenhond en die kon wel wat was- en borstelbeurten gebruiken. Door een ongeval op de boerderij van opa Siem is ook hij aan een veel te vroeg einde gekomen.

Na even een tijd zonder hond om bij te komen van het verlies is nu Moos, een Norwich terriër in ons leven gekomen, waar we veel mooie momenten mee beleven.

Bij een trimster in Den Haag heb ik mijn opleiding mogen volgen en mooie ervaringen opgedaan. Doordat zij besloot om met pensioen te gaan ging er voor mij een deur open om voor mezelf te beginnen. Eng en spannend natuurlijk! Maar het is allemaal goed gekomen en mag ik zeggen “dat de zaken goed gaan”.

Mijn dochter Quincy (geboren in 2007) heeft de liefhebberij voor dieren ook niet van een vreemde! Zij rijdt al vanaf 7 jarige leeftijd met haar pony Fleurtje. En komt graag de honden knuffelen in de trimsalon.

Alle dieren zijn voor mij geweldig, ook al heeft u een beetje een “probleem”-hond. Ik weet er vaak wel raad mee om het zo prettig mogelijk te maken voor hond en baasje.

Hebt u nog vragen? Neemt u dan contact met mij op.

Ik verheug mij op uw bezoek.

Maaike